Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγιαλείας: «Απογειώνει» το κέφι με τη «Νυχτερινή Ποδαράτη» και Live στα Ψηλαλώνια

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, συνεχίζει το πλούσιο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων της με την καθιερωμένη και…αγαπημένη πλέον «Νυχτερινή Ποδαράτη», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024.

Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές ξεχύνονται στους δρόμους για να παρελάσουν και να «μεταδώσουν» σε όλους απλόχερα μια μοναδική αποκριάτικη διάθεση!Η αφετηρία και η συγκέντρωση θα είναι στο παλιό λιμάνι Αιγίου. Γκρουπ και καρναβαλιστές θα ξεκινήσουν στις 7μ.μ. και θα διασχίσουν τις οδούς Ζωοδόχου Πηγής, Κανελλοπούλου, Ν. Πλαστήρα, Εισοδίων, Αγ. Ανδρέου (αρχή), Μητροπόλεως.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής θα παίζει αποκριάτικη μουσική από ειδικές κινούμενες πλατφόρμες. Καρναβαλιστές, με οποιαδήποτε αμφίεση, γκρουπ, αλλά και παρέες, μπορούν να ενταχθούν στην παρέλαση σε οποιοδήποτε σημείο από τα προαναφερθέντα.

Μεταξύ των γκρουπ που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι τα εξής: «Με κεφτέ και με λεμόνι, Τέμενη φωνάζουν όλοι» – Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης, «Της …λαδομπογιάς το κάγκελο» – Κομμωτήριο, «Αdam’s Family» – Τhe musicArts / Cheerleaders Estrellas, «Αθλητές μικροί-μεγάλοι, πάνε Καρναβάλι» – Α.Ο. Αιγιαλέων. Θα συμμετέχουν επίσης και σχολικά γκρουπ που είχαν λάβει μέρος στο Παιδικό Καρναβάλι Αιγιαλείας.

Κατάληξη στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου θα γίνει ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ και θα δοθεί συναυλία από το συγκρότημα ABOVE SUSPICION που θα μας παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα επιτυχιών από τις δεκαετίες 60,s 70,s 80,s 90,s.

Πρόκειται για ένα εξαμελές Πατρινό μουσικό σχήμα το οποίο κινείται μουσικά και υφολογικά στα είδη του Ελληνικού και ξένου Pop-Rock, Funky, Disco & έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού. Έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά εμφανίσεων όπως στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας στο Κάστρο του Ρίου, Συναυλία του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Γεωργίου Α΄ καθώς και στην τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 στο Μόλο της Αγ. Νικολάου μαζί με τους 1550.

Οι Above Suspicion αποτελούνται από τους: Χαρά Καλλιβωκά (φωνή), Γιάννης Ασλανίδης (μπάσο), Ανδρέα Ζαρκαδάκη (ηλεκτρική κιθάρα), Ανδρέα Μήλα (τύμπανα), Φώτη Καλλιντέρη (σαξόφωνο).

Με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας.

Tags: No tags

Comments are closed.