1η Ημέρα – Παιδική Καρναβαλική Ποδηλατάδα

Πρώτη ημέρα της Παιδικής Καρναβαλικής Ποδηλατάδας και είχαμε τους πρώτους διεκδικητές των τριών μεγάλων επάθλων, που προκρίθηκαν αυτόματα στον τελικό του Σαββάτου, που θα πραγματοποιηθεί στα Ψηλά Αλώνια.

Οι μικροί καρναβαλιστές έδωσαν το παρόν στην αφετηρία εκκίνησης, την Πλατεία Αγίας Λαύρας, εκεί όπου τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής τους υποδέχθηκαν και τους έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες υπό τη καθοδήγηση του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Ποδηλασίας Χρήστου Τσερεντζούλια.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας κος Κουτρόπουλος Μένιος έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η ποδηλατοδρομία με προορισμό τα Ψηλά Αλώνια.

Εκεί έγιναν οι εγγραφές των παιδιών που αγωνίσθηκαν και με τη βοήθεια της Καρναβαλικής Επιτροπής και του κου Χρήστου Τσερεντζούλια, μέσα από ένα διασκεδαστικό αγώνισμα, αναδείχθηκαν οι πρώτοι διεκδικητές.

Το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αιγιαλείας κος Δημήτρηςς Ελευθεριώτης, ο οποίος εξήρε την καταπληκτική δουλειά της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, για την άψογη έως τώρα διεξαγωγή των Καρναβαλικών δρώμενων, ενώ τόνισε στα παιδιά την σπουδαιότητα της συμμετοχής, να συνεχίσουν να αγωνίζονται και ταυτόχρονα να διασκεδάζουν.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της συγκεκριμένης καρναβαλικής εκδήλωσης, για τα πολύτιμα δώρα:

Ραντεβού την Πέμπτη 14/03/2024 για την δεύτερη ημέρα διεξαγωγής της Παιδικής Καρναβαλικής Ποδηλατάδας… μικροί μας φίλοι σας περιμένουμε!!

Tags: No tags

Comments are closed.